Neymar (zelené šipka) napadl po prohraném zápase PSG ve finále francouzského poháru fanouška, který si brazilskou superhvězdu natáčel na mobil.

Brazilský fotbalový kouzelník Neymar neunesl porážku svého PSG ve finále francouzského poháru s Rennes a fyzicky napadl fanouška, který si Neymara natáčel na mobil. Hájil se tím, že ho fanoušek zesměšňoval. Napadený fanoušek neutrpěl zranění.

K incidentu došlo po finále francouzského poháru, v němž Neymarův PSG prohrál na pokutové kopy s Rennes. Neymar a jeho spoluhráči se následně vydali na tribunu, kde si měli převzít medaile za druhé místo.

Neymar však cestou po schodech tribuny zaútočil na fanouška, který si ho natáčel na mobil. Fanoušek údajně při svém natáčení Neymara pronášel směrem k brazilské superhvězdě zesměšňující poznámky.

Neymar na to reagoval velmi podrážděně. Zastavil se u dotyčného, rukou mu začal bránit v natáčení a po krátké výměně názorů dokonce fanouška mírně udeřil do obličeje.

Fanoušek neutrpěl žádné zranění.

Ve finále francouzského poháru fotbalisté miliardářského klubu Paříž St. Germain prohráli s klubem Rennes 5:6 po penaltovém rozstřelu. V normální hrací době zápas skončil 2:2.

Zajímavostí je, že v zápase byl za hrubý faul vyloučen Kylian Mbappé, francouzský mistr světa a nejlepší střelec PSG.

https://www.youtube.com/watch?v=c9092hebc9c

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.