Romelu Lukaku touží po tom si zahrát italskou Serii A...

Juventus Turín je po příchodu Cristiana Ronalda v kurzu. Dalším z hvězdných fotbalistů, kteří by si za turínský velkoklub rádi zahráli, je belgický forvard Romelu Lukaku působící momentálně v Manchesteru United.

Lukaku přiznal, že je otevřený odchodu z Manchesteru United. Nejvíc by jej lákalo si zahrát italskou Serii A, která v poslední době znovu získává na prestiži.

Belgičan konkrétně pochválil práci Juventusu Turín, který obdivuje.

„Každý rok se snaží být silnější, je to opravdu skvělý klub. Doufám, že si italskou ligu někdy zahraji,“ prohlásil Lukaku pro Gazzetta dello Sport.

„Juventus je bezpochyby jeden ze tří nejlepších týmů v Evropě. Mají skvělého kouče a opravdové hvězdy na každé pozici. Samozřejmě, že Ronaldo ční, ale ten tým nestojí jen na něm, je tam plno dalších skvělých fotbalistů jako jsou Douglas Costa nebo Paulo Dybala,“ doplnil Lukaku.

Belgický útočník není prvním hráčem, který touží opustit Manchester United. Rudým ďáblům se pod taktovkou kouče José Mourinha stále nedaří naplnit potenciál a na úprku z klubu je tak i Francouz Paul Pogba, který je také spojován s Juventusem Turín.

United jsou v letošní sezoně až na 8. příčce, na první Manchester City ztrácejí po 8 odehraných kolech už 7 bodů.


Diváci v České republice mohou v přímých přenosech sledovat zápasy italské Série A, anglické fotbalové Premier League, španělské La Ligy i německé Bundesligy na DIGI TV. Kompletní přehled vysílání DIGI TV je k dispozici na stránkách https://www.digisport.sk/program/.