Adrien Rabiot by v příští sezoně mohl oblékat dres Barcelony (Foto: 90min.com)

Záložník fotbalového PSG Adrien Rabiot by mohl po sezoně zamířit do Barcelony. Katalánský fotbalový velkoklub má o třiadvacetiletého záložníka podle médií velký zájem. Samotný fotbalista se k možnému přestupu vyjádřil neurčitě. 

„Budu zde hrát i příští rok? Nevím, uvidíme,” nechal se Rabiot slyšet po triumfu ve finále francouzského poháru nad AS Monaco.

„Ale určitě si užiji každý moment a každou trofej, kterou s klubem získám,” dodal.

Rabiot do prvního týmu PSG nakoukl už v sezoně 2012/2013 a po půlročním hostování v Toulouse v něm nakonec zůstal, přestože se jeho odchod z hlavního města Francie opakovaně jevil jako jasná záležitost. Celkem za klub v Ligue 1 sehrál 130 duelů.

Barcelonu a případné další nápadníky může vedle Rabiotových kvalit lákat i jeho kontrakt, ten totiž běží jen do června 2019 a případný transfer by tak nebyl z těch nejdražších.

Zajímavostí je, že zápasy klubu FC Barcelona mohou sledovat diváci televizního operátora DIGI TV, který v České republice exkluzivně vysílá zápasy nejvyšší španělské fotbalové soutěže La Liga, stejně jako anglické Premier League a německé  Bundesligy.

(jaz)